Bishounen Love

A Blog azért jött létre, hogy szabadon felrakjak bármit és ne keljen azzal foglalkoznom, hogy jaj senki sincs itt. A g-portal-ról jöttem át így nekem ez egy felüdülés ~.~ Ja és Expolerer nézzétek a cuccokat mert nehéz máshoz igazítani a kinézetet ˇˇ "

Chat


Havi frissek száma ^^

Friss topikok

Merupuri - Marchen Prince

2008.05.07. 16:37 | ★Sun ??? | Szólj hozzá!

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://img392.imageshack.us/img392/2139/letterset01qm8.jpg”.
















Merupuri - Marchen Prince
Ez egy nagyon aranyos és izgalmas manga, animében még nem találtam meg úgy, hogy valószínű hogy nincsen ^^ Nem szeretném részletezni a történetet hisz lehet, hogy akkor lelövök pár poént de egy kis beavatást adok...
Airi egy régi kor árulójának leszármazottja akitől egy tükrött örökölt. A tükrön átjön bátyja elől menekülve Alam és össze gabajodik Airival. A kisfiú végül a lánynál köt ki és vele is alszik, de reggel már egy felnőt (szexi) pasi lessz belőle. Bátyja ugyanis egy átokkal súlytotta amitől a sötétben felnő. Később a báty is becsöppen az életükbe és felforgatja azt...
Szereplők:
A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://img183.imageshack.us/img183/7908/hgjhrx0.jpg”.

Airi Hoshina
Keresi, mint mindenki a nagy Őt. Tökéletesnek képzeli el és nem enged belőle. Egy nap összefut egy aranyos kis fiúval Alammal. Alam belekeveredik a lány életébe és nem is akar nagyon kikuszálódni belőle. Később még el is jegyzi a lány akaratán kívül... ^^


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://img501.imageshack.us/img501/9525/merupuriv01c01038tr3.jpg”.
 Astelle Daimonia Eucalystia Alam
A kis herceg akit bátyjai elátkozott egy nem is anyira hátrányos átokkal. A kicsi és aranyos Alam a sötétben ugyanis átváltozik egy igazi Bishounen karakterré *-* Mégha néha felnőté válik belül gyerek marad és ez meg is látszik hogy ha meglátja kedvenc animehősét Pika-t (azt hiszem így hívják)



A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://img129.imageshack.us/img129/828/merupuriv01c04011ut7.jpg”.
Astale Ei Daemonia Eucharistia Jeil

A nagyon nagy szeretettel megáldott bátyó. Régen imádta Alamot szeretgetni, de a fiú utálta mert szinte megfojtotta... Így jött az, hogy Jeile meg akarja átkozni Alamot ami sikerül is csak egy kicsit gyengébben. Mikor meglátja Airit jön az, hogy feleségül veszlek...



Ray Heshukya Ripley
Alam herceg szolgálója. Elégé prűd a fickó de ő is helyes ^^

Maruru
Jeile herceg hű kis tündére... Airiről meg van a véleménye, de nem egyezik a gazdája véleményével :P


A bejegyzés trackback címe:

https://bishounen.blog.hu/api/trackback/id/tr7458572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása