Bishounen Love

A Blog azért jött létre, hogy szabadon felrakjak bármit és ne keljen azzal foglalkoznom, hogy jaj senki sincs itt. A g-portal-ról jöttem át így nekem ez egy felüdülés ~.~ Ja és Expolerer nézzétek a cuccokat mert nehéz máshoz igazítani a kinézetet ˇˇ "

Chat


Havi frissek száma ^^

Friss topikok

Sakura Con!!!!!!!! xD

2008.04.17. 16:41 | ★Sun ??? | Szólj hozzá!

Anyira várom már =D Én sombatra vetem jegyet és L-nek fogok beöltözni ^^ Úgy, hogy majd rengeteg fotót fogok szolgáltatni! =D

_________________________________________________________
 Az idei SakuraCon is a Petőfi Csarnokban lesz megtartva, azonban a tavalyi túlzsúfoltság miatt kibéreltük a Petőfi Csarnok éttermét is, a szabadtéren pedig egy sátrat állítunk fel. A programok párhuzamosan fognak zajlani a nagyteremben, a klubhelységben, az étteremben (amely nem fog étteremként funkcionálni a rendezvény során, azonban büfé lesz) és a kinti sátorban.


FIGYELEM!
A bővítésnek köszönhetően immár két bejárata lesz az AnimeConnak, ugyanis az étterem felől is be lehet jutni az épületbe. Ennek megfelelően a szombat délelőtti bejutás módja is megváltozott.

•    Azok, akik a nyitáskor (szombat 10 óra) már a karszalagok birtokában vannak (tehát akik boltban vagy a Petőfi Csarnokban előre megvették a jegyet, vagy a helyszínen még a nyitás előtt megvették) azok az étterem felőli bejáraton tudnak bejönni.
•    Akik a belépés során veszik át karszalagjukat azok a főbejáratnál tudják ezt megtenni. Közülük azoknak, akik interneten át előrendeltek jegyet, vagy MAT tagok ezért ingyen bejöhetnek, külön sor lesz kialakítva.

 

Megközelíthetőség:
Cím: 1146 Budapest Zichy Mihály út 14.

Nyugati pályaudvartól: a 72-es trolibusszal
Keleti pályaudvartól: piros és fekete 7-es, piros 173-as busszal a Hungária körútig,
onnan 1-es villamossal vagy 72-es trolibusszal az Erzsébet királyné útjáig
Déli pályaudvartól: M2 metróval a Kossuth térig, onnan 70-es trolibusszal az Erzsébet királyné útjáig

A bejegyzés trackback címe:

https://bishounen.blog.hu/api/trackback/id/tr91430175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása